Over mij

Esther Peeks

coaching, training & advies                                                                     voor een heldere blik!

 

Even voorstellen

Mijn naam is Esther Peeks, ik ben in 1970 geboren in Maassluis en opgegroeid in Arnhem. Mijn opleiding levensmiddelentechnologie bracht mij naar Bolsward, waar ik naast de studie van een heerlijke studententijd heb genoten. Na 15 jaren met veel plezier in de levensmiddelenindustrie te hebben gewerkt, merkte ik dat het tijd was voor iets anders. Mijn interesse was verschoven: daar waar ik mij eerst zo fanatiek bezighield met de productie van kaas, hield ik mij nu steeds meer bezig met de mens die de kaas maakt. Deze verandering in interesse had ongetwijfeld te maken met het feit dat ik zelf actief bezig was met mijn persoonlijke groei. Ik volgde zelf een coachingstraject en deed diverse cursussen op het gebied van persoonlijke ontwikkeling en had prachtige boeken gelezen. Met grote regelmaat vroeg ik mijzelf af waarom ik dit nooit eerder had gedaan. En wat waren er in mijn omgeving veel mensen die ik dit proces ook gunde.

 

Het roer om

Het roer ging om en ik nam afscheid van mijn werk. Ik ging als vrijwilliger aan de slag bij het hospice in Heerenveen. Na het volgen van diverse opleidingen en cursussen ben ik in 2010 gestart met mijn eigen bedrijf in coaching, training en advies.

  • Coaching op het gebied van relaties, op het persoonlijke vlak of loopbaanontwikkeling.
  • Training en advies in het bedrijfsleven op het gebied van kwaliteitszorg en continu verbeteren.

Het werk nam toe en na een flinke verbouwing heb ik een sfeervolle praktijkruimte aan huis. Voor mij is de cirkel nu rond. Nooit eerder heb ik zoveel plezier aan mijn werk beleefd!

 

 

Wie is Esther?

 

Ik ben een mensen-mens met oprechte interesse in de beweegredenen van anderen, ik heb een heldere kijk op zaken, ik stel lastige vragen, ik laat iedereen in zijn waarde en oordeel niet, ik ben een optimist, ik bemoedig, ik confronteer en kijk altijd naar mogelijkheden.

 

 

 

 

Esther Peeks      Spinner 6 | 8456 HZ | De Knipe      tel: 06-14786986        email: coaching@estherpeeks.nl